Elisabeth

“In 2011 kreeg ik een burn-out. De afgelopen jaren stonden erg in het teken van herstel hiervan. Ik kon niet meer werken en ging door diepe dalen. Het voelde alsof ik gevangen zat in iets waar ik zelf niet uit kon komen. Ik lag vaak in bed en durfde nauwelijks met mensen af te spreken, omdat ik niet vermoeid wilde raken. Het waren erg moeilijke jaren waardoor ik soms twijfelde aan Gods liefde voor mij.

Ik kreeg psychische hulp. Dat heeft wat richting gegeven. Ik leerde hoe God mij gemaakt heeft en dat heeft mij wel geholpen om te weten wat wel of niet bij mij past. Verder kreeg ik dieettips en daarnaast moest ik leren ontspannen. Dit alles heeft een beetje geholpen, maar toch wilde ik in de kerk nog voor me laten bidden. De mensen die voor me baden hadden de indruk dat er een wintivloek werkzaam was vanuit van mijn moeders kant.

Ik besloot om mee te doen met Cleansing Stream. Ook omdat deze cursus binnen de kerk wordt gegeven en er begeleiding bij is. Ik verlangde ernaar om meer in de Bijbel te lezen, te groeien in intimiteit met God, te groeien naar volwassenheid en naar bevrijding. Tijdens de retraite is deze vloek verbroken. Daarnaast is er ook tegen depressie gebeden. Daarna rende ik huppelend door de gangen!! Ik voelde me vrij.

Een maand later ben ik naar mijn moeder gegaan en heb ik alles verteld. Het raakte haar, het klopte zo! Ze wist al jaren van die vloek en ze wist zelfs wie het had gedaan! Ze durfde het mij niet te vertellen omdat ze bang was dat ik daar niet mee om wist te gaan. Ze bad al jaren voor bescherming van God.

Na dat weekend was ik toch wel sceptisch omdat ik wel vaker een goed moment had. Ik vroeg mij af of deze nieuwe energie niet tijdelijk was… Maar het is nu 5 maanden later en ik heb nog steeds energie. Ik slaap overdag niet meer. Mensen zien aan mijn ogen dat ik fitter kijk. Mijn emoties schommelen minder… Dankzij God! Ik dank God ook voor onze kerk en voor Cleansing Stream..”

Elisabeth