Je bent ooit tot geloof gekomen, kort, lang of al heel lang geleden;  je wilt totale vernieuwing, herstel en daar waar nodig een doorbraak. Je wilt Jezus volgen in álle facetten van je leven, maar je blijft ”hangen”. Waar zit de wortel? Wat zijn de blokkades? Waar moet je ”hervormd worden” in je denken?

In de Basiscursus krijg je handvatten die je echt kunnen helpen!

SvL gaat uit van het principe dat “genezing en bevrijding” op zich geen doel is, maar dat het ingebed moet zijn in discipelschap voor blijvende vrijheid in Christus. Daarom is het onze overtuiging dat deelnemers eerst 4 maanden door een programma dienen te gaan dat het proces van discipelschap ondersteunt, de zogenaamde Basiscursus.

De Basiscursus bestaat uit

  • 4 maandelijkse cursusbijeenkomsten, meestal op zaterdagmorgen
  • het doorwerken van een werkmap met dagelijkse opdrachten (o.a. het lezen van Bijbelgedeelten)
  • het luisteren naar audio-onderwijs en het lezen van een door ons aanbevolen boek.
  • Tijdens deze 4 maanden word jij als cursist begeleid in de lokale gemeente.

Hierna volgt er een retraite van 1 volle dag, waarin voor iedere deelnemer in een respect- en liefdevolle atmosfeer wordt gebeden voor genezing en bevrijding voor tal van aspecten van het leven. Na deze retraite gaat het proces van discipelschap gewoon door in de lokale gemeente, in het bijzonder m.b.v. les 5 van de Basiscursus.

Deze bediening wordt gedragen door voorbidders en is zeer krachtig en effectief gebleken. De afgelopen 20 jaar mochten we interkerkelijk al ruim 5000 cursisten bedienen met fantastische levensveranderingen en getuigenissen.

Klik hier om de flyer van de Basiscursus te downloaden