• Verlang je ernaar om Jezus te volgen?
  • Wil je groeien in je relatie met God en geestelijk sterker worden?
  • Ben je op zoek naar innerlijk herstel?

Bespreek Splash! met je jeugdleider.

Splash! is het nieuwe programma van Stromen van leven voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Splash! helpt je om te groeien in wie je bent en in het volgen van Jezus.

We zijn begonnen met Splash! als een pilot in het voorjaar van 2016 en in 2018 hebben wij het programma opnieuw georganiseerd.

De lesdagen worden nu intern, d.w.z. in de eigen kerk, gehouden; de betreffende kerk kan de lesdagen indelen zoals het hun uitkomt.

Logo Nieuw Splash!

Waarom Splash!?

Splash! is ontwikkeld voor jongeren die op een leuke, eigentijdse manier en samen met andere jongeren willen groeien in hun geloof. Daar hoort soms ook bij dat je een plek geeft aan minder leuke dingen in je leven. Je wordt misschien gepest, je ouders zijn gescheiden, of je worstelt met negatieve gedachten en gewoonten. Splash! helpt je om deze dingen bij God te brengen en om met Jezus het leven in alle volheid te ontdekken.

Splash! en jouw kerk

Jouw eigen kerk is de plek waar je het beste kunt groeien in je geloof en het volgen van Jezus, maar Cleansing Stream helpt kerken daarbij. Gelukkig is één ding zeker: jouw jeugdleiders willen je graag helpen!

Nieuwsgierig? Download de folder!