Graag beveel ik de Cleansing Stream cursus aan als een discipelschapstraining die bepalend kan zijn voor de rest van je leven.

In januari 2007 was het eindelijk zover dat ik, nadat vrienden me voor waren gegaan en vaak bij me aandrongen, aan de Basiscursus ben begonnen.
Ik ben aan de cursus begonnen, omdat ik graag toegerust wilde worden, zodat ik daarna andere mensen kon toerusten. Met 3 andere mannen uit onze gemeente zijn we de cursus gaan volgen. Het was fantastisch om met elkaar de Basiscursus te volgen, om weer eens opnieuw te leren wat het inhoudt om een discipel van Jezus te zijn. De Basiscursus is zeer Bijbelgetrouw en Jezus staat centraal tijdens alle aspecten die aan de orde komen, zoals heiliging, reiniging, bevrijding en genezing.

Het retraiteweekend (juni 2007) zal ik niet gauw meer vergeten. Van vrijdagmiddag tot zaterdagavond was het voor mij persoonlijk een groot feest, waar dingen uit mijn leven werden gereinigd en er bevrijding plaatsvond, de heerlijkheid en heiligheid van God was zo tastbaar aanwezig. Ik ben al jaren gelukkig getrouwd, maar na het weekend (mede door het onderwerp seksualiteit) ben ik nog meer van mijn vrouw gaan houden, het leek wel of ik opnieuw verliefd was geworden. Ik kwam zichtbaar veranderd thuis.

Na het retraiteweekend kwam ik met mijn broeders zo enthousiast terug in de gemeente, dat ik samen met mijn vrouw en 17 andere personen uit onze gemeente in september de Basiscursus ben gaan volgen. We hebben net het retraiteweekend achter de rug en door de kracht van de Heilige Geest zijn er geweldig mooie dingen bij een ieder van ons gebeurd.

Voor mij persoonlijk heeft het twee keer volgen van de Basiscursus geleid tot vernieuwing, verfrissing en meer passie in mijn bediening.

Ik hoop de Basiscursus nog bij veel gemeenteleden aan te bevelen en hoop dat u/jij na het lezen van deze aanbeveling ook besluit om de cursus te gaan volgen.

 

Wim Janssen,
voorganger van de Evangeliegemeente Morgenstond Pijnacker